2016

2016

Förtydligande

Denna historie är varken tobaksglorifierande, alkoholfrämjande eller vårdslös. Allt brukande av ovanstående preparat tillsammans med koffein, taurin, och sockermissbruk är någorlunda godkänt av en nästan nära kompis.

Tyskarland

2016Posted by Niklas Tue, June 28, 2016 22:22:04
I tro mig!
Åkte sådan zug idag. Mangen sådan zug idag. Vaknade på färjan och började cykla. Kollade en station i Travemünde men det tog för lång tid så cyklade till Lubeck. Där kom jag lite vilse så snurrade några varv där. Riktigt fin stad med gamla byggnader och massa såndana bruna hus som lutar.

I lubeck köpte jag tågbiljett till Hamburg. Väl i Hamburg skulle jag köpa biljetter till Trier.
Rezeptionisten skrattade. Det blev inga biljetter till Trier. Fanns inga lediga tåg för cykel. Fick omvärdera allt och bestämde mig för att försöka ta mig mot Heidelberg. Nästa Rezeptionist skrattade också. 51 euro senare så började jag. Det blev såhär Hamburg-Uelzen-Göttingen-Kassel-Frankfurt. Blev inget med Heidelberg. Deras jugendherberge var fullbokat och hade kommit dit vid 22.30 så lite väl sent och lite väl mörkt. Hänger istället på
jugendherberge i Frankfurt. 30 euro för en natt. Frukost inkluderat.

Imorgon ska jag försöka ta mig till Saarbrücken med tåg och sedan vidare med cykel därifrån i riktning mot Metz.

Käkade BK i Kassel. Blev landslagshånad där också. Åt macka i Hamburg. Där var även en aggressiv tiggare. Storstäder är skit. Fransk landsbygd imorgon!

Blev typ 20 km med Astrid idag. Hen kändes lätt och lagom. Snabbt och stabil. Ska bli kul att känna henne på 100 km+ snart. Ska bli skönt att överhuvudtaget börja cykla. Nio timmar med tåg är inte så kul. Dock blev jag fem minuter tidig. Försök göra det med svensk tågtrafik men lika många anslutningar. Nej förresten, gör inte det. Kommer ju ta två dagar innan ni är framme…

Pratade lite tyska idag. Blev förstådd, blev överraskad av förståelsen. Pratade mer tyska, fick byta till engelska.

Bor i rum 229 här på jugendherberget. Ska bli kul för dem när jag börjar snarka. Nu snusar jag mest Göteborgs prima fint och dricker öller. “Börjar nog bli dags att lägga sig snart”

Dagens kissrapport är tre kissningar. Den första var en färjekiss. Den andra en tågkiss och den tredje en Kasselkiss. Drog ner vätskeintaget till dryga 1.5 litet idag för ville inte urinera så myched på tåved.

Ja, dags att kolla Google maps. Dags att älska demokrati igen. Imorgon blir det France!

So say we all! / Adama