2016

2016

Förtydligande

Denna historie är varken tobaksglorifierande, alkoholfrämjande eller vårdslös. Allt brukande av ovanstående preparat tillsammans med koffein, taurin, och sockermissbruk är någorlunda godkänt av en nästan nära kompis.

Midwolda

2016Posted by Niklas Fri, July 08, 2016 22:51:11
Åh vid dina Gudar det har regnat idag! Sov riktigt käss inatt också. Sov typ fyra timmar. Åt belgisk våffla i tältet och slickade mina framtida sår. Det skulle regna från nio gick ryktet. Ack fel! Det började elva. Sen höll det sig så mest hela dagen. Satte på mig regnstassen, som egentligen bara är tunn vindtät jacka då det ändå kommer bli blött till märgen och såg glad ut. Egentligen var jag butterkaka.

Cyklade på med bästa Röde Orm och bulgarguldet i lurarna och funderade på lunch. Såg att det fanns ett McDonalds någonstans i närheten men kom på fel sida motorvägen så skippade det. Fick bli belgiska våfflor till lunch också denna mulna gråa dag.

Har varit rätt händelselös men vacker cykling. Har fått meja för sniglar och maskar på vägarna. En och annan groda också.

I Schmeeda köpte jag förning och öl. Sedan kom camping i Midwolda. Här blev det championsoppsfest för glatta livet. Sen började det regna igen så då blev det sorgöl. Skulle tvätta idag tänkte jag. Samtlig dagsklädnad var genomdränkt samt allt annat som stank surpuppa. Köpte ett tvättmynt som maskinen svalde utan att göra större väsen av sig. Hämtade nytt i receptionen och fick samma resultat. Då ringer jag camping manager. Han drog ut strömmen på maskinen och fixade biffen. Nu tumlar min tvätt så sött i torktumlaren och skorna låter som om de ska ta sönder hela skiten. Kan knappt bli bättre buller!

Imorgon blir det öst mot Obotriternas rike. Ska det bli kul? Tja, jag vet inte jag. Måske. Måske iche. Hoppas då regnfri dag.