2016

2016

Förtydligande

Denna historie är varken tobaksglorifierande, alkoholfrämjande eller vårdslös. Allt brukande av ovanstående preparat tillsammans med koffein, taurin, och sockermissbruk är någorlunda godkänt av en nästan nära kompis.

Nordenham

2016Posted by Niklas Sat, July 09, 2016 21:43:57
Idag har det varit fint. Smorde mig med sådan faktor imorse. Inte med en kalfaktor utan en solfaktor. Det var fint väder. Så fint att jag kunde torka tältet någorlunda. Det hade blöt botten. Kom iväg vid 10.20. Cyklade gammal järnväg igen och missade gränsen till Duitslandt. Märkte det sen på att järnvägsbommarna var annorlunda och folket snäppet mer retards. Men det är okej Tyskland. Det är okej för jag har tron på dig!

Käkade McDonalds efter 35 km och softade sedan vidare. Fick veja och panikbromsa för att polizsaj skulle göra en skum sväng när jag hade grönt ljus. Fick veja för en snorunge som kom från ingenstans också. Lite mer hjärtbankande på honom. Polisen hade klarat sig men ungen hade fan dött om Astrid hade krossat ungdomen. Coola som vi var låtsades vi som ingenting och cyklade båda på. Inget konstigt med det.

Annars så köpte jag nya handskar innan jag lade Hollandet bakom mig. Mina gamla som är hälften skin dog i torktumlaren. De blev stenhårda och skavde satan. Har läderstyrlinda som behöver handskar. Dessutom så hade styrningen inte torkat än. Pumpade däcken också. Köpte nya bromsklossar som jag skulle sätta på nu när jag kom till campingen. Men här började det regna direkt. Man rör inte gamla bromsklossar när de är blöta för så blir man så skitig att hälften kunde vara nog. Typ 260 km kvar i republiken. Om allt går bra med att korsa Weser och Elbe med färja imorgon så kommer jag till Puttgarden redan i övermorgon hoppas jag. Då blir det överfart dagen etter och Köpenhamnscykling för vad det lider. Eller så blir det chill och soft till Vordingsborg. Men det kanske ska regna så får se. Dricker Becks nu.