2016

2016

Förtydligande

Denna historie är varken tobaksglorifierande, alkoholfrämjande eller vårdslös. Allt brukande av ovanstående preparat tillsammans med koffein, taurin, och sockermissbruk är någorlunda godkänt av en nästan nära kompis.

Sneek

2016Posted by Niklas Thu, July 07, 2016 21:05:07
134 km idag. Sydvästlig vind och uppehåll med somlig sol. Cyklade vall idag. Båda fick det bli. Det var kul. De är typ 25 km och 35 km var. Spikrak nästan och en dröm. Andra gången jag körde houtrib och typ femte på aufsluitdijk. Kul! Kom vidare till Sneek. Det blåste konstigt då jag hade bytt riktning. Har inte hänt så mycket idag. Blev mest vall. Har börjat känna min trevliga cykelsmärta i vänster ljumske igen. En klassiker jag inte känt på flera år. Spännande. Imorgon ska det regna. Imorgon är också sista natten i Nederländerna. Jag är föga imponerad. Har cyklat resten av sträckan genom vaterlandt några gånger och finner den lite halvt tröttsam. Märker jag att det blir tråkigt tar jag tåget. Har en flytt att rodda om när jag kommer hem. Får se hur jag ska göra genom Danaväldet. Börjar bli gammal nu...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.