2016

2016

Förtydligande

Denna historie är varken tobaksglorifierande, alkoholfrämjande eller vårdslös. Allt brukande av ovanstående preparat tillsammans med koffein, taurin, och sockermissbruk är någorlunda godkänt av en nästan nära kompis.

Hamburg igen

2016Posted by Niklas Sun, July 10, 2016 21:57:57
Ja du. Dagen började ju sådär. Vaknade vid ett, somnade om vid tre. Cyklade vid tio mot färjan. Kom fram dit efter typ 20 min. Hade god medvind. Upptäckte att färjan inte längre går därifrån. KUL. Nej skämt åsido, det var jättetråkigt. Inte nog med att jag var tvungen att ta mig tillbaka samma väg utan jag var tvungen att cykla ytterligare några km extra i motvind till Brake. Så efter 42 km så kom jag till en färja som kunde ta mig över Weser.

När jag kommer Weser ser jag att jag därifrån har 40 km längre att cykla hem jämfört med vad jag hade när jag startade på morgonen. Detta är exklusive de 40 kilometrarna jag redan kört i motvind under morgonen. För detta är jag sur större delen av dagen.

Cyklar på till Bremerhövde och lackar. Härifrån tar jag tåget till Hamburg och skippar alltså 75 km utöver de 100 jag cyklat idag. Omg vilket lugn som sköljde över mig. Cyklade till campingen jag bodde på förra året och denna gången har jag inte feber.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.