2016

2016

Förtydligande

Denna historie är varken tobaksglorifierande, alkoholfrämjande eller vårdslös. Allt brukande av ovanstående preparat tillsammans med koffein, taurin, och sockermissbruk är någorlunda godkänt av en nästan nära kompis.

Öster om Bryssel

2016Posted by Niklas Mon, July 04, 2016 22:16:17
Körde 145 idag. Blev mest cykelväg på en nedlagd järnväg. Typ 80% av sträckan. Regnade när jag kom in till Wallonien men gömde mig under ett träd i fem minuter till det gick över. Käkade belgiska våfflor i någon skum stad och körde vilse in på gamla stenlagda bondvägar. Körde också in i ett industriområde längst floden. Industri är så jävla äckligt. Folk som händer ger vid industri på sin “fritid” är så jävla äckliga också.

Blev ingen Hoegaarden idag. Alltså ölen blev det men inte byen. Fanns ingen camping i närheten så ligger nu 13 km därifrån. Förutom wallonienregnet så har det mest varit uppehåll och faktiskt ganska bra väder. Imorse vaknade jag av att tältet var regnblött och att luftfuktigheten var 10000%. Så allt löste sig bra. Bränt mig lite på armarna och på näsan också. Det är också ett bra tecken.

Imorgon satsar jag på Nederländerna. Kanske Eindhoven, kanske inte. Men Nederländerna i alla fall. Ska jag till något roligt ställe som Gent eller Brugge i Belgien måste jag korsa Bryssel och det kommer mitt ömma hjärta inte mäkta med. För mycket makt i den byn.

Det blev ingen mat förutom våfflorna under färd. Därför fick jag käka två paket nudlar och två paket linser när jag kom till campingen.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.