2007

2007

Att växa

En myra gör en stack av ett barr. En koala är ständigt drogad och jag kommer få ont i rumpan!

Uppsala och hem

Cykla!Posted by Niklas Mon, July 02, 2007 22:26:25
Så, då var man klar med detta.
Det tog inte så lång tid som jag trodde. Jag tog ju inga vilodagar där jag verkligen vilade helt. Istället så cyklade jag lite mindre bara.

Idag blev det Uppsala och hem. Jag somnade på natten och vaknade av att dansken som låg brevid mig i vandrarhemmet kom in och började äta chips och prasslade med påsen och smaskade riktigt högt i ca 15 minuter. Vilken jävla idiot. Riktigt jubelpucko. Jag hade kunnat lägga en hundring på kulan som jag ville sätta i honom just då. Lite nu också. Ärkepatrask till människa.
Hur som haver. Jag cyklade på som alltid och det tog ett tag innan jag kom ut från Uppsala. Vädret var fint med strålande sol. Jag har idag blivit rejält brun om armar, ben och ansikte. En riktigt fin bonnabränna har jag fått, det svider också skönt på armarna. Jag cyklade och cyklade som förut och kom till Upplands Väsby där jag mötte upp Jannicke från jobbet och snackade lite med henne. Därifrån vidare till Solna och sedan in till Stockholm. Här var det full rulle i trafiken och staden var invaderad av människor. In på jobbet och leka lite och sedan vidare hem. Nu sitter jag här hemma och undrar vad jag skall göra under resten av semestern. Inte cykla så mycket i alla fall.

En kort summering:

Cykling från Luleå till Stockholm, 12 dagar och ca 1450 km. ca 40 regntimmar totalt. Inga punkteringar och det enda som hände med cyklen under hela denna tiden är att pakethållaren blivit lite sned och skall tas bort samt att jag fick ett ekerbrott när jag kom in till Stockholm, annars inget. Rätt skönt. Dock känns det lite onödigt att jag cyklade runt 40 km i Örnsköldsvik och letade slang... Roligt att ha cyklat och kämpat upp och ned för backar. Tråkigt ibland att vara ensam men oftast skönt att man inte cyklade med någon annan som hade velat ta andra vägar eller velat åka söligare. Det har blivit väldigt mycket P3 under resan och väldigt mycket Sven-Ingvars och Ulf Lundell som var de enda låtarna jag hade under resan. Förrutom två som jag laddade ner för 9.90 kr stycket efter 10 dagar när jag höll på att bli smått galen. Oftast treevligt folk jag träffat under min tid på sadeln, ibland några rötägg. Äckliga svin med andra ord. Fina flickor verkar vara finare upp i landet. Fröken F...

Vila och ta det lugnt nu.

Jag cyklade hela dagen med cykeltröja på mig. Det resulterade i en extrem bonnabränna, EXTREM! Jag har en rand där hjälmen har suttit på huvudet också samt att det svider as på armarna nu. Tur att jag inte fick det innan. Solen verkar ta lite mer här nere, eller så hade jag inte så många soltimmar som jag trodde där uppe i norr.

  • Comments(2)//cykla.cyklaomkull.se/#post14