2007

2007

Att växa

En myra gör en stack av ett barr. En koala är ständigt drogad och jag kommer få ont i rumpan!

En dag kvar

Cykla!Posted by Niklas Tue, June 19, 2007 22:38:10
Nu har jag packat allt som jag har här hemma som jag skall ha med mig. Det blev tre stora väskor och ett handbagade. Jag hoppas cyklen är hel där uppe i Luleå. Är lite smått nervös nu också. Jag skriver konstiga stycken och meningsuppbyggnader känner jag. Sjukt nervös rättare sagt.

Jag hade köpt två vattentäta säckar idag. De glömde jag självklart kvar på jobbet. SMARTO! Jag får köpa dem när jag kommer till Luleå istället. Måste hitta till ett köpcenter som heter Smedjan. Luleå är inte så stort så det skall nog inte vara några problem.

Det jag är mest nervös för är att komma upp tidigt och dra mig iväg till flygplatsen, hade varit så typiskt att försova mig just idag. Måste köpa solskyddsfaktor också, jag har förhoppningar om att få använda den! Kommer säkert glömma mobilen eller något.

Snart smäller det fan ta mig, mycket pengar har jag spenderat på detta. Jag hoppas det går an. Jag hoppas så innerligt att det blir regnfritt till större delen, åtmindstånde under kvällningen och ja, alltid! Jag vill inte ha en droppe regn. Men sommar utan regn, det finns inte. Niklas med tält utan konstant regn, det finns inte heller.

Jag får väl offra några djur eller något på vägen, då kanske vädergudarna blidkas.

Fredens lilja!

Niklas

  • Comments(1)//cykla.cyklaomkull.se/#post2