2007

2007

Att växa

En myra gör en stack av ett barr. En koala är ständigt drogad och jag kommer få ont i rumpan!

Piteå-Skellefteå

Cykla!Posted by Niklas Thu, June 21, 2007 20:45:38

Så, nu har jag kommit lite på vägen i alla fall. Sitter på Skellefteås camping och har precis duschat och satt upp tältet.

Jag saknar Piteås camping, det var mycket finare och hade finare töser, mmm fröken F... Skit samma, jag har ju sett några på vägen som heter duga också. Det verkar vara jävligt bra gener här uppe. Snyggogener rättare sagt.

Jag började dagen med att spela trög och frågade Fröken F om rätta vägen, hon visste inte och jag stirrade mest. Jag cyklade via E4:an till Jävre. Från jävre, där jag också köpte snus och powerade på macken så cyklade jag till Hemmingsmark, via Kälen. Från Hemmingsmark till Ålund. Från Ålund till Finnträsk där jag var inne i världens minsta konsum och köpte en glass och en cola. Alla fem som var där inne hejade på mig och jag fick gå före i deras lilla kö. De hade sina små små små vagnar fulla, typ 10 varor eller något...

Från Finnmark tog jag mig till Byske där jag åt lunch, en hamburgare på statoil. Härifrån trampade jag till Östanbäck. Här fick jag åter använda mig av E4:an. Det var rätt skoj, det handlade bara om någon kilometer men det är sjukt spännande att cykla där. Tvåfiligt och goda avständ till kanten. Lastbilarna och bussarna är verkligen inte nådiga när man är liten och klen. Jag svängde av till Kåge från E4:an. När jag skulle därifrån så såg jag ett par söta flickor och bestämde mig för att fråga efter vägen till Kåge. Sagt och gjort, jag fick reda på vägen av dem och drog vidare, åter igen, goda gener. Efter lite finare väder kom jag äntligen till Kåge. Eller vänta, det kanske var i Byske jag såg tjejerna? Kommer inte ihåg, var inne i en cykelkoma.

Från Kåge tog jag gamla kågevägen till Skellefteå. Då började solen skina rejält, helt underbar cykling där. Dock så fukkade packningen sig och jag tappade min ena badsko, ganska enerverande. Väl i Skellefteå åkte jag till Teknikmagasinet och snackade lite med dem och så passade jag på att ta mig till systembolaget också. Jag köpte två Hof och skall snart dricka dem med en rejält tilltagen lössnus. Jag käkade även en till friscoburgare på max idag. GOTT GOTT när man cyklat.

Jag har inte någon aning om hur lång tid allt tog, medelfart eller distans. Min jävla dator pajade ju igår. Skall köpa ny imorgon, skall även in i byen och köpa lite slang och skit. Har varit orolig för att däcket skall paja hela tiden. Jag har ju bara lagningssaker med mig och laga slang gör man fördelaktningen när man slagit upp tältet.

Nu skall jag till mitt tält och kolla morgondagens rutt och dricka öl och vara cool och snusa. Det är sjukt många holländare här.

/ Niklas

  • Comments(2)//cykla.cyklaomkull.se/#post4