2007

2007

Att växa

En myra gör en stack av ett barr. En koala är ständigt drogad och jag kommer få ont i rumpan!

Umeå till Ava Havsbad

Cykla!Posted by Niklas Sat, June 23, 2007 20:39:19

Det blev inte så mycket vilodag idag. Vädret var så fint så det hade varit synd att slösa bort det på campingen i Umeå som förövrigt var ganska skabbig om man får säga så. Pite havsbad var underbart mycket bättre. Flickan F!
Dagen började med att hitta ut ur Umeå. Jag tog sats mot Röbäck och jag var där på ett nafs. Kartan har ändrat skala nu, sjukt bra. Nu är 5 cm 20 km innan var det 30. Vägarna känns helt plötsligt mycket kortare. Vidare mot Stöcksjö och Stöcke till Sörmjöle vic Sörboje. Nu har byarna ändrats från träsk till öle och näs, det låter lite trevligare. Vidare till Hörnefors, Öre och Brattfors och ned mot Nordmaling. Här var det egentligen tänkt att övernatta men vädret är underbart att cykla i och vägarna är för det mesta släta och raka. Jag fortsate ned mot en camping jag sett på kartan. Genom Mo och Ava vidare ut på europavägen igen. Här ser jag en skylt mot en camping jag följer. Jag har kommit och är numera på Ava havsbad tror jag det heter. En liten camping nära vattnet och ingen asfalt inne på området. Har finns inte heller det som verkar vara obligatoriskt på andra campingar. Nämnligen en utländsk stor familj som mer eller mindre verkar sommarbosatta i tält. I Skellefteå frågade en av dem när han såg min mobil om jag hade en fungerande mobil. Givetvis på knagglig
Engelska. Jag hade god uppsikt på mina tillhörigheter efter det. Här är det i alla fall varmt och lugnt. Imorgon blir det nog inte lång cykling. Var det förhoppningsvis lite lugnare då. Kroppen är lite trött misstänker jag.

Blog Image

  • Comments(2)//cykla.cyklaomkull.se/#post6