2007

2007

Att växa

En myra gör en stack av ett barr. En koala är ständigt drogad och jag kommer få ont i rumpan!

Ava till Örnsköldsvik

Cykla!Posted by Niklas Mon, June 25, 2007 01:02:32

Idag har jag haft lite av en vilodag. Det har blivit runt 80 km. Dagen började med att jag givetvis cyklade del väg. Istället för den raka fina vägen jag tänkt mig blev det en stenbelagd skit väg från till skademark. Därifrån vidare på ännu en skitväg till gideå bruk.
Härifrån tog jag mig på en asfaltsväg/grusväg med många långa bakar till vad som på kartan heter dowbäck men i verkligheten dombäck. Jag har ingen aning om var jag tog mig upp på
Europavägen igen men jag kommer ihåg att jag åkte förbi tävra på den. När jag skulle upp på den så åkte jag till ett hus för att fråga om det skulle vara motortrafikled tagen till örnsköldsvik. När jag kommer fram till huset stiger en hägring i trevlig badskrud fram till mig. Jag ställer frågan och hon går in i huset för att fråga vidare. Jag får sedan reda så att det är kalle att cykla där. Det visar sig att de bygger om vägen där och jag får ett eget fält att cykla på. Vid slutet av mitt fina fält stannar jag och tar lunchfika bestående av godis, vatten och ballerina. Sedan var det i stort sett raka vägen på E4an till örnsköldsvik. Som sagt, jag är vid höga lusten nu. Långa kämpiga backar. Färdens fartrekord kom idag på 52.5 km/h. Många kors pryder sorgset väggrenen mot staden. Detta gjorde mig lite orolig men jag klarade mig fint. Jag kom in till staden och hälsade på tm där. Sedan tog jag en karta och letade efter en camping. Jag såg en som låg vid en sjö och den såg trevlig ut på kartan. Jag cyklade hit och snackade lite med dem. De tog inte kort så jag tog ut lite pengar när jag var på konsum och handlade lite fettig mat. Det visade sig att det är en frikyrklig camping. Här är lugnt och det är vackert beläget vid en sjö med vad jag anser är höga berg runt om. Det är jag och tre husvagnar här. Samt de som driver stället. Norrlandsgenen återfinns här också...
Norrland verkar vara en kista som få har rört vid. Jag är ganska besviken på dagens sommarpratare, mark levengod eller hur han stavar det. Jag tyckte han pratade om ointressanta saker och spelade mycket konstig musik. Någon bra låt kom givetvis också. Fast gårdagens lundell var superb, talade mycket om sommaren 67 och spelade fina sextiotalslåtar. Riktigt trevligt. Undrar om morgondagens talare är bra. Förövrigt så köpte jag ny cykeldator i skellefteå. Dock fick jag inte tag i slang då, förhoppningen är att jag köper det imorgon. Det hade varit en lättnad.

Blog Image

Fikapaus vid slutet av mitt privata körfält.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Parfymfisen Mon, June 25, 2007 23:38:20

Förresten, är verkligen tjejerna så snygga som du beskriver eller har du madayrsel? Med tanke på din kosthållning...godis och ballerina till lunch!

Storasyster

Posted by Parfymfisen Mon, June 25, 2007 23:35:39

Hej brojjan!

Din gump måste vara helt blå vid detta laget. Det är verkligen beundransvärt att du pallar. Majatösen har följt dig på bloggen varje dag. Hon har koll på alla upp- och nerförsbackar som du lägger bakom dig.

Max-Victor hejar på, han tuttat upp sig 1,2 kg på mindre än fyra veckor! Så snart kan han också hänga med på cykelstrapatser med morbror.

Var rädd om dig, bajstolle 3! Hoppas att du slipper regnet de har lovat oss här nere i Skåne. Vi hörs i morgon!

Bamsekram från P-fisen!

Posted by Arash Mon, June 25, 2007 09:39:27

Hej! Allting verkar flyta på bra. Du verkar också ha haft tur med vädret men har du träffat några snygga brudar däruppe, hehe?