Europa 2011

Europa 2011

Bilder

Zuup dudes! Bilder hittar ni numera på DENNA LÄNKEN. Detta för att det tar en evinnerlighet att lägga upp bilder här.

jaja

cyklaPosted by Niklas 2011-08-24 23:41

Som ni alla redan vet vid detta laget är jag en rättskaffens man. Jag har aktivt valt att använda linux. Det är världens bästa operativsystem. Jaja, i know, kärna. Men what ever. Hur som hafver så finns det alltid lite problem med hårdvarutillverkare som är så dumma att de inte fixar linuxstöd till sina produkter. Oftast är det bara att stoppa in vad det nu än det är du har så funkar det direkt i linux. I alla fall i ubuntu som jag använder på denna resan.

MEN, idag ville jag ha internet. Jag gick till en affär och köpte ett kontantkortsmodem. För det första är lagarna sådana att man måste ange massa namn, personnummer och adress och skit för att de skall registrera numret. Det tog nog 30 minuter att fixa, säljaren Fernando Fernandez var tvungen att springa och kolla med chiefen stup i kvart. Men i alla fall. I Matildas dator var det bara att stoppa in modemet och installera det som automagiskt kom upp sedan så funkade det. Men i min älskade eee pc med ubuntu 11.04 funkade det inte. Jag hade det på känn att det skulle bli så. I alla fall. Jag satte igång med mitt vanliga googlande och efter någon timmes paus så jade jag lagt ner nio timmar på fanskapet. Tillslut fick jag det att funka. Jag hade bara anget en nolla för lite i ett script jag kopierat. Så det kan bli!

Nu har jag (och Matilda om, hon ber jävligt snällt och fint och är extra trevlig) internet i förhoppningsvis hela Baskien och Spanien. BOOM!

Jag känner att jag saknar en brevkompis. Hör av dig! Att du är kvinna och snygg är ett krav, men inget måste.