Europa 2011

Europa 2011

Bilder

Zuup dudes! Bilder hittar ni numera på DENNA LÄNKEN. Detta för att det tar en evinnerlighet att lägga upp bilder här.

vid liv

cyklaPosted by Niklas 2011-08-31 11:35
Ja, det att vi lever är sanningen. Mitt internet funkar inte och vi har inte haft någon tillgång till mcdonalds eller annan internet förrän idag. Mycket berg här i Spanien. Ibland kallt om morgnarna. Oftast sjukligt varmt vid Siesta. Spanskt vin har ännu inte avnjutits. Ändring på det idag. Dåligt med bra affärer också. Ölen kostar det ca sju kr för en liter i stora affärer. Portugal nås om två dagar. Sedan sikte på gibraltar där jag nog stannar och tager mig hemåt. Hur detta skall gå till är ännu ett mysterium. Tåg eller flyg? Jag föredrar flyg.


Har varit ute i snart 90 dagar. Det börjar bli tråkigt nu. Spanien är vackert, men bjuder inte alls på en charm jag hade räknat med. Jag saknar Frankrikes fina vägar och byar. Förutom Sverige är väl Frankrike det land jag saknar mest.


Pengar börjar sina. Blir mest fulöl. Men i Spanien fungerar detta fint. Mitt hår på armarna har blonderats av svett och sol. Ständiga rivsår på ben och anklar är ett faktum. Elbristen fortsätter men goda tältplatser återfinns titt som tätt. Mitt spotify fuckar så nu har jag knappt rolig musik. Men kissat på 1100 meters höjd har jag gjort.

Tankarna börjar flyga i huvudet om vad jag skall ta mig för när jag kommer hem. Jag skall gå till min gamla chief och snacka jobb och sedan hitta någon ball utbildning antar jag. Måste ju vara akademiker i dagens Sverige för att komma någonvart. Jag undrar bara vart jag vill komma. Mest hem antar jag.


Helt ärligt så finns det inte så mycket mer att skriva om strapatsen. Som ni tidigare redan läst så cyklar, äter och sover vi. Ibland stöter vi på någon fin vy på vägen. Det är trevligt. Men annars inte så mycket mer. Iofs, det finns extremt många rovfåglar här uppe i bergen. Det är fint att se. That's it antar jag. Skriver väl mer när det hänt något roligt någon gång i framtiden. Just nu står allt ganska stilla. I alla fall för mig. Jag vill hem till ekorrhjulet.