Europa 2011

Europa 2011

Bilder

Zuup dudes! Bilder hittar ni numera på DENNA LÄNKEN. Detta för att det tar en evinnerlighet att lägga upp bilder här.

Phoenicopteridae

cyklaPosted by Niklas 2011-09-24 22:36
Ja, kamrater, olycksbådare, ni andra. Det har kommit sig så att nu är det dags dör fågelskådning. Det bästa livet har att erbjuda. Ja jag skojar inte. Kvinnoskådning kommer inte ens i närheten. Ser man en kvinnlig kvinna och ger uttryck för det blir man satt i fängelse. Tacka vet jag ornitologin. Där har man sina saker rätt för sig.Den sötaste lillen man kan tänka sig.


Jag kommar för alltid framöver hålla mig till att Flamingoer är vadare. Inget annat än vadare. Uppenbarligen. De går och vadar i vattenbrynet. De Dyker inte och visar sin rumpa i vädret som doppingarna. FLAMINGOER/FLAMINGOS ÄR INGA DOPPINGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Doppingarna har en rak, konisk och spetsig näbb." enli wikipedia. WTF.

Phoenicopterusut, ärligt, ser de ut att ha en konisk spetsig näbb? HELL NO!! SPETSIG NÄBB? SPETSIG NÄBB?!?!??!?!?! En RÅKA har en spetsig näbb. Thats all folks! RÅKOR HAR SPETSIGA NÄBBAR!


På tal om fågel. Jag och Mäster Vilse delade på en grillad kyckling när vi kom in i Portugal. Han visste vad det handlade om når jag beställde in den saftiga fågeln. fem euro kostade den. Jag tror jag gav honom tre av dem. Ibland tycker jag mig se honom som en smal liten påg. Då får jag dåligt samvete och fettar upp honom enormt i några dagar. Beefstick, blötmat och baconrester. Det är så det brukar bli. M.. ger honom bara massa torrfoder. GAAAAY! Det jag inte vill äta, det ger jag till Mäster Wilse. Vare sig Åst, kjydth ellår fedt. Mäster och jag delar näsitill liga, Hvornår jeg åbner bacon må han godt ha sig en liden bid. Når jeg har spised opp, då slickar han min kastrull ren. Matildas sojakastrull vill han ju knappt lukta på...


och ja... Nu kör vi ett lite nyktrare tillägg...

Kvällen blev god. Lagom sober med en tysk, och två portugiser.

Nuförtiden här i andalusien är det sjukligt varmt. Vi slutar i stort sätt cykla vid 12 och begynner inte igen förrän vid 19. Då hinner vi ca 1-2 timmar till. Mellan det är det på tok för varmt. Inget dragöl finns här heller som Röde Orm hade. Snart blir det Tarifa i alla fall, max två dagar till. Efter Tarifa är det Gibraltar, Manilva och sedan Malaga-Malmö. Nice.