Europa 2011

Europa 2011

Bilder

Zuup dudes! Bilder hittar ni numera på DENNA LÄNKEN. Detta för att det tar en evinnerlighet att lägga upp bilder här.

Återigen Spanien...

cyklaPosted by Niklas 2011-09-24 13:57
Hej bloggen,


Jag är en kille på 26 år. Nu är jag återigen i Spanien...


Ja det var ju spännande. Spanien... Saknade Portugal så fort vi korsat floden som utgjorde gränsen till Spanien. Men så är det. Tråkigt nog. Befinner oss strax innan Sevilla på McD, givetvis. Min lila styrlinda pajade och jag köpte ny, denna gången rosa. Kunde välja mellan mörkblå eller rosa. Den mörkblåa passade nog inte så bra till bajken tänkte jag så det fick bli manligt rosa istället. En skruv hade gått sönder och "satt fast" i frampakethållarens fäste. Den fick skruvas loss och en ny skruv tillhandahölls av Rafa på Decathlon. Inga problem där.


För två veckor sedan började jag fundera på att byta bromsbelägg. Senast jag bytade frambromsarna var i typ Norge medan bakbromsarna bytades i France. De börjar bli rejält slitna. Jag har tänkt att jag skall ta det under någon siesta, det blir aldrig av. Men imorgon kanske. I Frankerlandt köpte jag nya från BBB jag skall testa. Ville ha KoolStop men det fanns inte att tillgå. Vi får se vad som händer, förhoppningsvis får jag tummarna ur. Min framväska är helt fucked nu. Förstår inte hur den klarar att bära upp sig själv. Jag har också blivit två Eåyro fattigare för att den läcker genom ett hål som numera är tejpat, med finess.


Vägarna här i Spanien syyyger rejält, i alla fall mindre landsvägar. Det finns stora fina vägar med breda väggrenar man får plats i, men de mindre vägarna är likväl kassa. Men jag är inte bitter för det... Joooooo det är jag.


Ny riktningen är Tarifa, Spaniens sydligaste. Därifrån tar vi oss till Gibraltar och sedan Malaga. Min sovsäck luktar/stinker så sjukt äckligt. Blir lika rädd för den varje gång jag plockar upp den. Den är rejält nersvettad då det är varmt när man kryper in i tältet vid 21-tiden så man svettas floder. Den bör tvättas snarast. Det lär inte hända tyvärr. Spanijackerna är inte lika bra på det här med mynttvätterier som franskmännen.


Hjelp himmel nå! Snart blir vi utkastade härifrån antar jag. Det är lördag och snart fullt på McD. Då brukar de komma och hitta på ett skäl för oss att dra. Typ, ni har en hund inne i restaurangen. Det är verboten. Dåligt skäl, bara för att det är verboten med hund på restaurangen och de behöver plats till sina gäster behöver de väl inte lacka. Dååligt McD, Dåååligt.


Nya hörlurar är en sak jag måste köpa. Får bli när vi måste lämna McD. De jag har nu, 110363 från TM höll i fyra månader. Nu glappar de vilket är sjukt störigt. Annars inget nytt. Knät ser bra ut. Fortfarande varmt på kvällen och kallt på morgonen för att övergå till stekande hetta när solen uppenbarar sig på riktigt vid 12-tiden. Sherry verkar vara Andalusiens vin. En pava skall tillses till hemfärden. Absint hade jag tänkt leta lie efter också. Har sett vodka med cannabissmak också. Inte för att denna bloggen är alkohol eller tobaksglorifierande eller något sådant. Verkligen inte, det är dåligt att snusa och dricka, inte alls coolt. Man får verkligen inte många vänner då. Not! Klart man får, varför skulle någon annars snusa eller dricka? Alla stora män har brukat tobak och alkohol. Kolla bara på alla envåldshärskare som har funnits, hur många av dem har varit IOGT:are? Förmodligen inte många, men de hade nog många polerz.


Hur som haver. Portugal bjöd på en sista överraskning jag sett fram emot väldigt länge under resan. Här kom det flamingos flygande över oss och det fanns många flamingos som vadade runt i vattnet brevid oss. Det var roligt att se. Det är riktiga vadare det.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.