2010

2010

Falkenberg

CyklaPosted by Niklas 2010-07-27 22:34
Till falkenberg. Det började med att jag väcktes halv sju då ett barn som var lite speciellt hade rymt från sina föräldrarar. Det var full rulle på att hitta barnet. Barnet hittades en halvtimme senare på stranden. Efter barnet började snickare hamra och såga på de nya stugorna som skulle byggas bredvid. Fixade till tält och packning och begav mig mot första målet halmstad. In genom laholm och fixade detaljerad karta över kommunen och sen vidare. Var i halmstad tid tolv. Köpte två korvar med mos på grillen och sedan fick jag ett sms från en åt mina inneboende som mer eller mindre härstammar från halmstad. Hon bjöd på lunch i sin familjs hus tillsammans med den andra inneboenden och hans föräldrar och givetvis sina egna också. Det blev lite snack och en andra lunch och tid typ halv tre begav jag mig igen. Hade siktet på en camping vid ett fågelreservat nära varberg men kom inte så långt. Körde ginstaleden nästan hela tiden. Mötte upp med en kvinna på modern kärringcykel som hade sjukt bra fart. Tog ett tag att komma ifatt henne. Vi hade följe i drygt en mil. Trevligt men jag var helt slut efter hennes tempo. Efter det var det tre kilometer kvar till falkenberg som jag cyklade. In till vad min ena inneboende beskrev som en av rikets bästa cykelaffär. Köpte mig en ny grön cykelkeps då jag inte hittade min vita gamla. Köpte även en extra slang i rätt dimension vilket är start att hitta i Malmö. Cyklade vidare och kom till olofsbo camping. Googlade upp lite alternativ i närheten men kom fram till att jag ville sova här då de bara tog 100 kr för ensamma cyklister. Lagade mat, samma som igår och rätte upp tältet. Drog och badade i havet igen och det visade sig vara solnedgång igen. Gäj. Nu sitter jag på en bänk i köket och skriver detta då jag inte kan få el till tältet vilket jag kunde igår. Dock finns det en stuga i min omedelbara närhet tid tältet som ingen antändes som har ett fungerande uttag jag skall låna lite senare. Imorgon vet jag inte var jag landar. Skall bli spännande. glömde sträcka ut rumpan innan. känns nu och kommer kännas imorgon. det skall också regna i stora delar av landet imorgon. inte trevligt.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ronne 2010-07-29 09:55

haha hur gammal är du walle? släng på dig glojärnen och titta ordentligt :)

Jävligt onödigt att springa ifrån dina vårdhavare på det sättet niklas, förstår du inte att de blir oroliga. Och vad gjorde du på stranden? Sandänglar :P

Nä skämt å sido. Du är min idol nicke. Du är bäst på att cykla! Kör försiktigt

Posted by Niklas 2010-07-28 09:20

haha typ. lika sliten som då och ingen dusch. skillnaden är att jag har ett bra kök med mig på cykeln. ledsen för koderna, man fick inte välja att ta bort skiten.

Posted by Alex 2010-07-28 09:11

Måste känna dig som i din gamla lägenhet? Utan dusch o så...

PS Det är löjligt hur svårt det är att tyda koderna för att skriva här