2010

2010

Hindås

CyklaPosted by Niklas 2010-07-29 18:10

Gårdagen började med att jag packade ihop allt och träffade då på två killar som cyklat från Barcelona och skulle till Göteborg. Vi snackade lite och sedan var det tillbaka till packningen. Allt fixades och jag begav mig. När jag kom ut på en stor väg så fick jag fingret av en spätta på en motorcykel. Kul liksom att hon bara sitter där bakom en snubbe i flera mil och inte har något att göra så hon måste ge mig fingret för att snubben är kass på att köra. Nåväl.

Vidare mot Varberg som jag kom till och sedan kurs mot Kungsbacka. Det var platt och fina vägar för det mesta men en och annan skitväg passerades också. Jag käkade lunch och laddade mobilen i en kiosk i typ utanför Åsa, har för mig den hette klostergrillen. I Kungsbacka bestämde jag mig för att dra hem till pappa för att det skulle regna nästa dag (läs idag). Alltså vidare mot Mölndal, Landvetter och sedan Hindås. Imorgon skall det bli mot Lilla Edet hoppas jag. Vi får se, det skall ju regna då också så det kommer bli segt att hojja då. Men på lördag bör jag vara i stugan.

Idag har det blivit mycket vila och köpt en kabel till mobilen så jag kan ladda på den med en ny ljudbok här hos pappa. Har redan läst en bok med öronen och skall höra uppföljaren nu, vet inte riktigt om jag föredrar en behaglig kvinnoröst istället för en whiskeyaktig mansröst.

Turen blev alltså.

Olofsbo-Bölse-Morup-Södra Näs-Varberg-Trönninge-Tångaberg-Väröbacka-Åsa-Kungsbacka-Kållered-Mölndal-Helenevik-Mölnlycke-Landvetter-Ryda Hed-Hindås.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Niklas 2010-07-31 22:35

tja filippo. vet i fan snittet, har ingen tillförlitlig mätare. men det blir väl en 100-140 km typ. beroende på väderlek och hur kul det är för tillfället. oftast ganska kul. när ska du börja pendla från t.borg med bike?

Posted by Filip 2010-07-30 08:05

Hej Niklas! Kämpa på där ute i regnet! Keep it up! Hur många mil snittar du per dag?

/Filip @ Skurup