2010

2010

Karta

Förhoppningsvis så kan ni titta på denna länken för att se var jag cyklat. Fast ibland kanske den inte stämmer, för man kanske inte riktigt vet vilka vägar man tagit...

Malmö-Hästveda

CyklaPosted by Niklas Mon, June 15, 2009 21:50:15
Turen började bra med attjag gick ner och packade på all packning. Vidare genom Malmö till värnhemstorget, typ 400 meter. Cyklade till Lung via Burlöv och Hjärup. I Lund cyklade jag lite rundor för jag visste inte riktigt hur jag skulle. Efter några om och men så kom jag till norra fäladen där jag tog en vä till Svenstorp. Från Svenstorp till Örtofta vidare till Viderup. Från Viderup gick vägen till Ellingen och sedan Eslöv. Väl i Eslöv var klockan 12. Kan säga att jag började turen strax innan 10. Jag var hunrig efer cyklandet och åt en 150 rams hamburgare med en 33 cl pepsi. Ca 30 minuter paus.

I Eslöv blev vädret lite kasst och det samlades mycket moln. Det blev lite kallt utan solen så jag satte på mig jackan. Från Eslöv till Bosarp vidare till Stehag . Från Stehag till Hallaröd för första besöket vid en kyrka. Hallareöds kyrka... Fin, fyllde på ena vattenflaskan där också. En död skata observerdes vid kyrkan. Vidare till norra rörum där jag stannade ill en stund vid Borgs lanthandel som firar 70 år i år, grattis! Den 4 juli skall de hålla en utförsäljning, Ni kan fynda bland annat glas och porslin, Välkomna! I lanthandeln köpte jag et paket stora gifflar, hade en lite fika för mig själv. Sedan vidare mot Matteröd. Vidare till Tyringe. Här valde jag en annan väg än planerat. Jag tog nämnligen vägen till Finja kyrka istället. Den var också fin. Bilder på både hallaröds kyrka och finja kyrka. I alla fall, från finja vidare till Vankiva och sedan Farstorp. Från Farstorp var det inte så långt till Tilda och Barnens by i Hästveda.

Tilda mötte upp mig vid Rytterstugan och visade var jag skulle ställa cyklen. Så nu står den i en låst vedbod. Efter lite efter-cykling-saker så gick vi och badade med några kompisar och nu sitter vi och äter kvällsskaffning. Gott och gytt med bad och mat!

Imorgon skall jag till Farbror Anders i Växjö.

Sträcka: 120.53 km
Effektiv cykeltid: 5 timmar 58 minuter 7 sekunder
Med. hast: 20.49 km/h
Max hast: 42.4 km/h
Tot. sträcka: 120 km

Gytt gytt!

Här kommer en bild på Hallaröds kyrka