2010

2010

Karta

Förhoppningsvis så kan ni titta på denna länken för att se var jag cyklat. Fast ibland kanske den inte stämmer, för man kanske inte riktigt vet vilka vägar man tagit...

Vaggeryd-bottanryd-Malmö

CyklaPosted by Niklas Sun, June 21, 2009 21:19:33
Så, ja du... Det blev inte regn den natten och inte den morgonen heller. Jag begav mig runt 9 för att komma igång. Det började inte regna förrän vid 11 eller något. I alla fall, det regnade till och från medan jag cyklade. Fick den eminenta iden att ja kunde ringa Åse så jag kunde följa med hem till Malmö och fira min systers trettioårsdag. Ringde och snackade med henne och kom fram till att det skulle ta för lång tid. Hon och pappa bor i hindås och jag skulle cykla relativt nära där, cirkus 9 mil eller så... (riktigt nära alltså.. :) ) Vi skippade det. Jag blev lite nedslagen för det hade varit skönt och roligt att komma ifrån cykeln och fira syrran nere i Malmö.

Men, pappa ringde någon timme senare och sa att de skulle ta vägen via Jönköping ner så att de kunde hämta mig ändå. RIKTIGT GYTT. var ganska trött på regn just då. Cyklade till Ryd där jag laddade telefonen i en lanthandel och laddade mig själv med en liter jordgubbar, det var ju trots allt midsommar.

Cyklade vidare till Bottnaryd där de skulle hämta mig. Bytte kläder i en gångtunnel under den stora vägen för det regnade som tusan just då. Lite senare kom de och hämtade upp mig.

Sen stuvade vi in cykeln och då skriver jag inte mer eftersom detta handlar om att cykla.

Dags dist. 53.94 km
Effektiv cykling: 2 timmar 49 minuter 47 sek.
med. hast.: 19.37 km/h
max hast. 48.3 km/h
Tot dist. 414 km


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sis 2 Sun, June 21, 2009 21:29:50

Åh, vad glad jag blev att du kom!! Du missade den riktiga festen när vi alla hade huvudbonader. Pappa har använt upp all min folie, såväl plast som aluminium. Hur som helst hoppas jag vädret blir bättre för dig. Du är enormt stark som orkar med det. I´m impressed! Stor kram från din numera ganska vuxna syster.